Wybierz język:

play



REZERWACJA
ONLINE

SPRAWDŹ TERMIN !

  • Ośrodek Polonez
  • Ośrodek Polonez
  • Ośrodek Polonez
  • Ośrodek Polonez
  • Ośrodek Polonez
  • Ośrodek Polonez

Uroczysty, wystawny obiad albo kolacja dla większej liczby osób, zamawiana jest z okazji wyjątkowych uroczystości i spotkań. Niezależnie od wybranego menu i formy bankietu, zadbamy o wszystkie szczegóły przyjęcia.

Bankiet może przybierać różne formy - poczęstunku na stojąco, przyjęcia zasiadanego za stołami i składać się z jednego zestawu dań gorących, uzupełnionego o napoje, przekąski i dodatki, albo też stanowić bogatą ucztę z kilku dań gorących i szerokiego wyboru przekąsek oraz dodatków.

 

Przykładowe menu wersja 1
Bankiet ok 100 osób cena za osobę 105 zł

Danie obiadowe serwowane do stołu

  • Rosół królewski z kluseczkami
  • Kotlet schabowy z serem żółtym i pieczarkami
  • Ziemniaki puree
  • Bukiet warzyw

Dania gorące serwowane w formie bufetu

  • Karkówka w sosie grzybowym lub żurawinowym z kopytkami
  • Filet z dorsza w sosie holenderskim na warzywach

Na stołach przekąski zimne

  • Półmisek mięs pieczonych
  • Schab nadziewany śliwką
  • Szynka polska
  • Karkówka w skórce z grubego pieprzu
  • Śledzie w kolorowych sosach
  • Filet rybny pod cebulką w pomidorach
  • Bufet sałatkowy 3 rodzaje
    (sałatka z grillowaną piersią z kurczaka, rukolą, mozzarella, pomidorki koktajlowe, owoc granatu, sos miodowo-winny)
    (sałatka grecka: sałata lodowa, pomidory koktajlowe, ser feta, ogórek, czerwona cebula, oliwki, sos vinegrette)
    (sałatka cezara: grillowany filet z kurczaka, mix sałat, parmezan, grzanki czosnkowe, sos miodowo-musztardowy)

Bufet:

  • kawa, herbata, woda
  • owoce sezonowe
  • 2 rodzaje ciast domowych
  • soki

 

Przykładowe menu wersja 2
Bankiet ok 100 osób cena za osobę 125 zł

Danie obiadowe serwowane do stołu

  • Krem z brokułów z groszkiem ptysiowym
  • Kotlet z piersi kurczaka zapiekany ze szpinakiem i mozzarellą
  • Ryż curry
  • Bukiet warzyw

Dania gorące serwowane w formie bufetu

  • Roladki schabowe nadziewane boczkiem w sosie śliwkowym
  • Filet z dorsza w sosie holenderskim na warzywach
  • Karkówka w sosie z pieprzu zielonego

Na stołach przekąski zimne

  • Półmisek mięs pieczonych
  • Roladki z szynki parmeńskiej nadziewane gruszką karmelizowaną i rukolą
  • Szynka polska nadziewana sałatką z gotowanych warzyw
  • Karkówka w skórce z grubego pieprzu
  • Śledzie w kolorowych sosach
  • Łódeczki z cykorii nadziewane twarożkiem z czosnkiem i koprem z pomidorkami
  • Bufet sałatkowy 3 rodzaje
    (sałatka z surimi, mix sałat, surimi, pomidor, ogórek, cebula, suszone pomidory, prażony słonecznik, sos winegret)
    (sałatka grecka: sałata lodowa, pomidory koktajlowe, ser feta, ogórek, czerwona cebula, oliwki, sos vinegrette)
    (sałatka cezara: grillowany filet z kurczaka, mix sałat, parmezan, grzanki czosnkowe, prażone nasiona sezamu, sos miodowo-musztardowy)

Bufet:

  • kawa, herbata, woda
  • owoce sezonowe
  • 2 rodzaje ciast własnego wypieku
  • soki

 

Przykładowe menu wersja 3
Bankiet ok 100 osób cena za osobę 135 zł


Danie obiadowe serwowane do stołu

  • Zupa z leśnych grzybów
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie żurawinowym
  • Puree z marchewki selera i ziemniaków zapiekane z serem i pietruszką
  • Bukiet warzyw

Dania gorące serwowane w formie bufetu

  • Kieszonki z piersi kurczaka zapiekane z suszonymi pomidorami i mozarellą
  • Lin w śmietanie
  • Karkówka w sosie musztardowo-miodowym

Na stołach przekąski zimne

  • Półmisek mięs pieczonych
  • Roladki z szynki parmeńskiej nadziewane melonem karmelizowanym z roszponką
  • Koreczki z kulek mozzarelli z suszonymi pomidorami z oliwą z oliwek ziołową
  • Karkówka w skórce z grubego pieprzu
  • Śledzie w kolorowych sosach
  • Papryka nadziewana risotto ze świeżego ogórka i szpinaku z koperkiem oraz czosnkiem  
  • Bufet sałatkowy 3 rodzaje
    (sałatka z tuńczykiem, mix sałat, tuńczyk, pomidor, ogórek, cebula, kukurydza, jajko, prażony słonecznik, sos vinegrette)
    (sałatka grecka: sałata lodowa, pomidory koktajlowe, ser feta, ogórek, czerwona cebula, oliwki, sos vinegrette)
    (sałatka cezara: grillowany filet z kurczaka, mix sałat, parmezan, grzanki czosnkowe, prażone nasiona sezamu, sos miodowo-musztardowy)

Bufet:

  • kawa, herbata, woda
  • owoce sezonowe
  • 2 rodzaje ciast domowych
  • soki


Kontakt:
Ośrodek Polonez Mrągowo Ul. Młynowa 51, 11-700 Mrągowo
Tel. kom.: +48 501 286 579, Tel.: 89/741 34 80; e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

OBEJRZYJ FILM !

ul. Młynowa 51, 11-700 Mrągowo tel. 501 286 579, 89 741 34 80

e-mail: recepcja@osrodekpolonez.pl


© Copyright 2016 - osrodekpolonez.pl
Strona wykorzystuje pliki cookies dla lepszego działania. Korzystając ze strony godzisz się na to.

Sprawdzić poprawność adresu e-mail i spróbuj jeszcze raz.